Tussenvloer

Als u op zoek bent naar een tussenvloer, dan bent u bij PlusM² aan het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van platformen en tussenvloeren. Komt u ruimte tekort in uw (bedrijfs)pand? Dan kan een tussenvloer de oplossing zijn. Want door het plaatsen van een tussenvloer, creëert u binnen een handomdraai extra ruimte. Het loont dus zeker om eens omhoog te kijken als u denkt over uitbreiden. Een fikse verbouwing of verhuizing zijn doorgaans niet goedkoop. Met het plaatsen van een tussenvloer bent u een stuk voordeliger uit. Zeker als u voor een vloer van PlusM² kiest. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Ongebruikte ruimte benutten

Een tussenvloer is de makkelijkste, meest flexibele en goedkoopste oplossing om inpandig snel meer ruimte te creëren. Door onze jarenlange ervaring zijn is PlusM² in staat u altijd de best passende oplossing te bieden. Of u nu op zoek bent naar een tussenvloer van 10 of 1000 vierkante meter, bij ons vindt u altijd de juiste oplossing. Want door onze ervaring weten wij: elke vierkante meter telt. Ruimte is een kostbaar goed voor iedereen die een eigen onderneming heeft. Met een vloer van PlusM² bespaart u voorlopig op verhuis- of verbouwingskosten. Want als u eenmaal een tussenvloer heeft, is verhuizen of verbouwen voorlopig niet nodig. Wij geven u graag meer uitleg over onze verschillende vloeren.

Flexibel en duurzaam

De tussenvloeren van PlusM² hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn duurzaam. We maken gebruik van een koudgewalste en zelfdragende structuur. Daardoor is de constructie eenvoudig te monteren als een modulaire verdiepingsvloer. Nog een voordeel is dat de tussenvloer makkelijk is uit te breiden of te verplaatsen. Bij ons vindt u alleen maar vloeren die voldoen aan alle Europese eisen. U bent dus verzekerd van een vloer waar u veilig op kunt werken. Wij maken alle vloeren in onze eigen fabriek. Daardoor kunnen we ze tegen een scherpe prijs aanbieden. Onze vloeren dienen dan ook slechts één doel: uw beschikbare ruimte uitbreiden zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Contact

PlusM² is al jaren de specialist op het gebied van verdiepings- en tussenvloeren. Al onze profielen worden binnenshuis ontworpen en in onze eigen walsstraat gefabriceerd: zo kunnen we een snelle en betrouwbare levering garanderen. Wilt u meer informatie over een tussenvloer of over hoe wij te werk gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!
  • Vaste leverkosten Verzonden voor €150
  • Snelle levering excl. Montage 3 weken
  • CE-markering Levering volgens Europese wet- en regelgeving